076 593 1648   |    info@snoerencultuurtechniek.nl Showtuin: (ma-vr) Moerdijkseweg 4a | 4844 PD Terheijden
Gratis staal aanvragen
Voortuin in Breda
  • Voortuin in Breda
  • Voortuin in Breda
  • Voortuin in Breda

Kunstgras in de voortuin 

Snoeren Cultuurtechniek realiseerde met kunstgras Intence van EasyLawn deze prachtige voortuin in Breda. Het onderhoudsarme karakter van kunstgras speelt mee bij het maken van de keuze. 

 

Meest verkocht

EasyLawn Intence PU is heel mooi en lijkt erg op echt gras, daarom is deze bij Snoeren Cultuurtechniek het meest verkocht. Dit soort kunstgras is 40 mm hoog, in het gazon zijn verschillende soorten en kleuren vezels door elkaar heen verwerkt, uiteraard groen en bruikn, voor de natuurlijke uitstraling.

 

 

Verschillende toepassingen

In de tuin, voor of achter, wordt kunstgras het meeste gebruikt. Los daarvan komt het product ook vaak voor in speeltuinen of wordt het gebruikt als putting green. Bij dit project gebruikten we een kunstgras type met diverse vezels, kleuren en hoogtes. Het is erg mooi geworden.

 

 

Ruime ervaring

Is kunstgras misschien ook iets voor u? Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de installatie. Iets dat goed van pas komt gezien de complexiteit van het snijden en lijmen, wat natuurlijk goed moet gebeuren! Via deze website krijgt u veel informatie. Wilt u een bezoek brengen aan onze showtuin in Terheijden? Bel dan voor een afspraak, wij leiden u graag rond.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras