076 593 1648   |    info@snoerencultuurtechniek.nl Showtuin: Moerdijkseweg 4a | 4844 PD Terheijden
Gratis staal aanvragen

Bezichtig onze kunstgras showtuin

Een bezoek aan onze showtuin in Breda, geeft u duidelijkheid over de mogelijkheden van ons natuurlijkogende kunstgras. Ons kunstgras is geschikt voor veel denkbare locaties, van particulier, tot publiekelijk tot bedrijfsmatig.

Waarvoor dient het kunstgras? 

Voor welke locatie zoekt u kunstgras? Weet u de oppervlakte? Is er beplanting of zijn er andere objecten aanwezig op de betreffende locatie? Moet het kunstgras gesneden worden en verdeeld over verschillende plekken? Denk bijvoorbeeld aan kunstgras bij het zwembad.

Veilig

Ons kunstgras is veilig getest voor kinderen, dieren, knieën en voeten. Denk aan een val tijdens het voetballen op kunstgras. Kinderen die spelen op het speelveld of als u lekker in de tuin geniet van de zon. Het kan allemaal.

Assortiment 

Het assortiment is ook nog eens zeer uitgebreid. Krijg een eerste indruk hiervan op de pagina kunstgras assortiment. In onze showtuin, liggen een aantal soorten uit ons assortiment gepresenteerd.
 

Openingstijden Terheijden

Het adres van de showtuin in Terheijden staat rechtsonderin op deze website. De showtuin is op afspraak te bezichtigen. Tijdens de afspraak is er altijd iemand van Snoeren cultuurtechniek aanwezig om u te voorzien van koffie/thee en advies.

Ook kunt u (indien u dat wenst) in de showtuin het kunstgras direct bestellen.

Advies of afspraak maken

Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak via het contactformulier.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras