076 593 1648   |    info@snoerencultuurtechniek.nl Showtuin: Moerdijkseweg 4a | 4844 PD Terheijden
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice

Kies dan voor onze kunstgras legservice! Wij verwijderen het oude gras en leggen het kunstgras aan. Dit klinkt eenvoudig, maar het gehele proces is veelomvattender. Het bestaat ongeveer uit de volgende stappen:

  • het verwijderen van het oude gras / de oude grond
  • het inrichten van de fundering en het aanbrengen van de ondergrond
  • aantrillen
  • het kunstgras aanleggen
  • de naden bijsnijden


Gemak dient de mens!

Op afspraak voeren wij bovenstaande stappen op uw locatie uit. Dat kan gaan om de voor- of achtertuin, het balkon, het terras, de patio, bij het zwembad, op het voetbalveld enzovoorts. Heeft u een andere, hier niet genoemde, locatie? Twijfel dan niet, neem even contact met ons op.

U kunt rekenen op ons team van vakbekwame en betrouwbare medewerkers!


Kunstgras leggen

Als u bovenstaande video rustig bekijkt, zult u opmerken dat u het kunstgras ook zelf kunt leggen. In de video zijn de aanleginstructies stap voor stap uitgewerkt. Hanteer de video en de instructies en u zult vakwerk afleveren. Twijfelt u, heeft u vragen of gaat het niet zoals u wilt? Neem dan even contact op met kunstgras Breda.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras