076 593 1648   |    info@snoerencultuurtechniek.nl Showtuin: (ma-vr) Moerdijkseweg 4a | 4844 PD Terheijden
Gratis staal aanvragen
Sportveld in Raamsdonk
  • Sportveld in Raamsdonk
  • Sportveld in Raamsdonk
  • Sportveld in Raamsdonk

Sportveld met kunstgras in Raamsdonk 

In Raamsdonk hebben wij in de openbare ruimte dit sportveld mogen aanleggen. Dit sportveld licht in de natuur, de combinatie van deze 2 elemanten maakt het tot een heerlijke plek om te spelen en recreëren.

Onderhoudsvriendelijk 

Kunstgras heft weinig tot geen onderhoud nodig wat het voor weel mensen aantrekkelijk maakt om ervoor te kiezen. Het verschil tussen echt gras en EasyLawn kunstgras zie je bijna niet meer.

Dit sportveld is gemaakt met kunstgras dat intensief bespeeld kan worden. Het betreft Multiplay 24 , wat refereert naar de hoogtevan de vezel. Na installatie van het kunstgras wordt het oppervlak afgevuld met infillzand, wel 18 kg per m2. Hierdoorblijft de mat goed op z'n plek liggen en beschermt het de vezelverbinding.

Meerdere toepassingen

Een putting green van kunstgras wordt vaak door ons gemaakt, een mooi voorbeeld daarvan ligt bij ons bedrijf in de showtuin.. Maar de meeste installaties zijn natuurlijk in de tuin of op het dakterras. Voor dit soort gazons hebben we diverse kunstgrassoorten in verschillende groentinten en vezelstructuren. Laat u elders op deze site inspireren.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn er erg blij mee. En wij ook. Overweegt u ook kunstgras? Vraag gerust een kunstgrassample aan of beter nog: Neem een kijkje in onze showtuin.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras