Kunstgras in stadstuin Breda
  • Kunstgras in stadstuin Breda
  • Kunstgras in stadstuin Breda
  • Kunstgras in stadstuin Breda

Kunstgras in stadstuin Breda

Kunstgras, ook in een stadstuin! 

Voor een particuliere klant hebben wij gras verwisseld in kunstgras. Dit deden we in Breda. De belangrijkste reden om voor kunstgras te kiezen was het onderhoudsvriendelijke karakter van kuntgras. De tuin is gelegen in een schaduwrijke hoek waardoor natuurlijk gras niet goed wil groeien. Mede door mosvorming is meerdere keren geprobeerd om het gazon mooi te houden/krijgen maar uiteindelijk was er maar 1 oplossing: Kunstgras.

Natuurlijke uitstraling

De zeer natuurlijke uitstraling van de huidige generatie kunstgras maakte het besluit makkelijk. Kunstgras kent verschillende toepassingen. Uiteraard als gazon in de tuin, maar ook als speelondergrond, of als putting green. Dit gazon werd voorzien van kunstgras wat is gemaakt uit verschillende soorten vezels, kleuren en vezellengtes, Intence PU van EasyLawn.

Zorgeloos

Na oplevering ziet het nieuwe gazon er uiterst fraai en natuurlijk uit. Slechts een borstel of bezem is nodig om dit gazon net zo prachtig te houden als na oplevering.

Showtuin

Is er bij interesse in kunstgras? Los van alle informatie op de website is eeen bezoek aan de showtuin een goede manier om u te laten informeren en de juiste keuze te maken voor de komende jaren.

 

Free

Vragen? Bel ons
06-53218421

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Breda

Snoeren Cultuurtechniek BV
Moerdijkseweg 4a
4844 PD Terheijden

T. 06-53218421
E. info@snoerencultuurtechniek.nl

Route berekenen