076 593 1648   |    info@snoerencultuurtechniek.nl Showtuin: (ma-vr) Moerdijkseweg 4a | 4844 PD Terheijden
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in stadstuin Breda
  • Kunstgras in stadstuin Breda
  • Kunstgras in stadstuin Breda
  • Kunstgras in stadstuin Breda

Kunstgras, ook in een stadstuin! 

Voor een particuliere klant hebben wij gras verwisseld in kunstgras. Dit deden we in Breda. De belangrijkste reden om voor kunstgras te kiezen was het onderhoudsvriendelijke karakter van kuntgras. De tuin is gelegen in een schaduwrijke hoek waardoor natuurlijk gras niet goed wil groeien. Mede door mosvorming is meerdere keren geprobeerd om het gazon mooi te houden/krijgen maar uiteindelijk was er maar 1 oplossing: Kunstgras.

Natuurlijke uitstraling

De zeer natuurlijke uitstraling van de huidige generatie kunstgras maakte het besluit makkelijk. Kunstgras kent verschillende toepassingen. Uiteraard als gazon in de tuin, maar ook als speelondergrond, of als putting green. Dit gazon werd voorzien van kunstgras wat is gemaakt uit verschillende soorten vezels, kleuren en vezellengtes, Intence PU van EasyLawn.

Zorgeloos

Na oplevering ziet het nieuwe gazon er uiterst fraai en natuurlijk uit. Slechts een borstel of bezem is nodig om dit gazon net zo prachtig te houden als na oplevering.

Showtuin

Is er bij interesse in kunstgras? Los van alle informatie op de website is eeen bezoek aan de showtuin een goede manier om u te laten informeren en de juiste keuze te maken voor de komende jaren.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras