Kunstgras in Lage Zwaluwe
  • Kunstgras in Lage Zwaluwe
  • Kunstgras in Lage Zwaluwe
  • Kunstgras in Lage Zwaluwe

Kunstgras in Lage Zwaluwe

Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Lage Zwaluw 

In Lage Zwaluw bij Breda werd door Snoeren Cultuurtechniek kunstgras geïnstalleerd. Vanwege het feit dat kunstgras vrijwel geen onderhoud nodig heeft werd hiervoor gekozen.

Zorgeloos natuurlijke uitstraling

Het kuntgras van nu is echt heel natuurlijk. Kunstgras Intence PU van EasyLawn is een mooi hoog gazon van maar liefst 40mm, uiteraard zorgen de verschillende kleuren en hoogtes vezels voor een natuurlijke uitstraling.

Milieu

Het kunstgras dat wij verwerken heeft een PU backing. Naast een aantal praktische voordelen ten opzichte van de 'oude' latex backing is deze backing minder milieu belastend. Het product is in z'n geheel te recyclen en bij de productie is geen (drink)water en minder grondstoffen gebruikt. Daarbij opgeteld dat u een kunstgras gazon niet meer hoeft te bemesten en/of verticuteren zorgt ervoor dat u het milieu minimaal belast. Kunstgras met een PU backing is het hele jaar door te leggen en de invloed van warmte en kou is nyhil.

 

 

Showtuin in Terheijden

Bij Snoeren Cultuurtechniek kunt een de kunstgras showtuin bezoeken. U kunt hier altijd terecht maar wilt u liever rondgeleid worden door Hans of Sylvia Snoeren neem dan van tevoren contact op voor een afspraak.

 

Free

Vragen? Bel ons
06-53218421

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Breda

Snoeren Cultuurtechniek BV
Moerdijkseweg 4a
4844 PD Terheijden

T. 06-53218421
E. info@snoerencultuurtechniek.nl

Route berekenen